Sekretesspolicy på OSSK

Välkommen till OSSK:s sekretesspolicy. Vi värnar om din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på ett ansvarsfullt och transparent sätt. Denna policy förklarar hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar dina personuppgifter när du använder vår webbplats. Genom att använda OSSK:s webbplats samtycker du till vår hantering av dina personuppgifter enligt vad som anges i denna policy. Vi rekommenderar att du läser igenom denna sekretesspolicy noggrant för att förstå hur vi hanterar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.

Vilka uppgifter vi samlar in

Vi samlar in olika typer av information från dig beroende på hur du använder vår webbplats. De uppgifter vi kan samla in inkluderar:

  • Personlig information: Detta inkluderar namn, e-postadress, telefonnummer och annan information som du frivilligt lämnar till oss när du fyller i formulär på vår webbplats, registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller kontaktar oss via e-post.
  • Teknisk information: När du besöker vår webbplats samlar vi automatiskt in teknisk information om din enhet och hur du interagerar med vår webbplats. Detta inkluderar IP-adress, webbläsartyp och version, tidzoninställningar, operativsystem och plattform samt information om din användning av webbplatsen, såsom vilka sidor du besöker och hur länge du stannar på dem.
  • Användningsdata: Vi kan också samla in information om hur du använder vår webbplats, inklusive klickströmsdata, sökhistorik och andra aktivitetsloggar. Denna information hjälper oss att förstå hur vår webbplats används och att förbättra användarupplevelsen.

Hur vi använder dina uppgifter

Vi använder de uppgifter vi samlar in från dig för olika ändamål, som att förbättra vår webbplats och tjänster, kommunicera med dig och uppfylla våra juridiska skyldigheter. Här är några specifika sätt på vilka vi kan använda dina uppgifter:

  • För att tillhandahålla och förbättra våra tjänster: Vi använder dina personuppgifter för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt och för att ge dig en bättre användarupplevelse. Detta inkluderar att anpassa innehåll och annonser efter dina preferenser och intressen samt att analysera hur vår webbplats används för att identifiera områden för förbättring.
  • För att kommunicera med dig: Vi använder dina kontaktuppgifter för att svara på dina frågor och förfrågningar, skicka uppdateringar och nyheter om våra tjänster samt för att tillhandahålla support och assistans vid behov. Om du har anmält dig till vårt nyhetsbrev kan vi också skicka dig marknadsföringsmeddelanden som vi tror kan vara av intresse för dig.
  • För att efterleva lagkrav: Vi kan använda och dela dina uppgifter för att uppfylla juridiska skyldigheter, till exempel för att svara på rättsliga förfrågningar eller för att skydda våra rättigheter och egendom. Vi kan också använda dina uppgifter för att förhindra och upptäcka bedrägeri eller andra olagliga aktiviteter.

Hur vi delar dina uppgifter

Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part. Däremot kan vi komma att dela dina uppgifter med betrodda tredje parter under vissa omständigheter för att förbättra våra tjänster och säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Dessa tredje parter kan inkludera:

  • Tjänsteleverantörer: Vi kan dela dina uppgifter med tjänsteleverantörer som hjälper oss att driva vår webbplats och tillhandahålla våra tjänster, såsom webbhotell, e-postleverantörer, betalningsbehandlare och dataanalysföretag. Dessa leverantörer har endast tillgång till den information som är nödvändig för att utföra sina uppgifter och är skyldiga att skydda dina uppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy.
  • Affärspartners: Vi kan dela dina uppgifter med affärspartners som vi samarbetar med för att tillhandahålla innehåll eller tjänster på vår webbplats. Dessa partners är också skyldiga att skydda dina uppgifter och får endast använda dem för de ändamål som anges i vårt avtal med dem.
  • Rättsliga skäl: Vi kan avslöja dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller om vi i god tro anser att sådant avslöjande är nödvändigt för att efterleva rättsliga skyldigheter, skydda våra rättigheter eller egendom, eller för att förhindra eller undersöka eventuella olagliga aktiviteter.

Hur vi skyddar dina uppgifter

Vi tar säkerheten för dina personuppgifter på största allvar och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dem mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk eller ändring. Dessa åtgärder inkluderar att använda kryptering för att skydda känslig information under överföring och att lagra dina uppgifter på säkra servrar med begränsad åtkomst.

Trots våra ansträngningar kan ingen metod för överföring eller lagring av data garanteras vara 100% säker. Om du har anledning att tro att dina uppgifter inte längre är säkra, vänligen kontakta oss omedelbart så att vi kan vidta lämpliga åtgärder för att skydda din information.

Dina rättigheter

Som användare har du vissa rättigheter när det gäller dina personuppgifter. Dessa rättigheter inkluderar:

  • Rätt till åtkomst: Du har rätt att begära en kopia av de personuppgifter vi har om dig och att få veta hur vi använder dem.
  • Rätt till rättelse: Du har rätt att begära att vi korrigerar felaktig eller ofullständig information som vi har om dig.
  • Rätt till radering: Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter under vissa omständigheter, till exempel om de inte längre behövs för de ändamål de samlades in för eller om du återkallar ditt samtycke.
  • Rätt till begränsning: Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter under vissa omständigheter, till exempel om du bestrider riktigheten av uppgifterna eller om du har invänt mot behandlingen.
  • Rätt till dataportabilitet: Du har rätt att begära att vi överför dina personuppgifter till en annan tjänsteleverantör i ett strukturerat, vanligt förekommande och maskinläsbart format.
  • Rätt att invända: Du har rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter av skäl som rör din specifika situation. Om du invänder mot behandling för direktmarknadsföring upphör vi omedelbart att behandla dina uppgifter för det ändamålet.

För att utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret på vår webbplats. Vi kommer att behandla din begäran i enlighet med gällande lagstiftning och försöka besvara dig så snart som möjligt.

Lagring av uppgifter

Vi lagrar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla de ändamål för vilka de samlades in, inklusive för att uppfylla juridiska krav och hantera eventuella tvister. När vi inte längre behöver dina uppgifter kommer vi att radera dem på ett säkert sätt eller anonymisera dem så att de inte längre kan kopplas till dig.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan komma att uppdatera denna sekretesspolicy för att återspegla förändringar i vår praxis, våra tjänster eller lagkrav. Eventuella ändringar i vår sekretesspolicy kommer att publiceras på denna sida, och den reviderade versionen kommer att träda i kraft omedelbart efter publicering. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar denna sida för att hålla dig informerad om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy eller om hur vi hanterar dina personuppgifter, tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär på webbplatsen. Vi värdesätter din integritet och är här för att hjälpa dig med alla frågor eller funderingar du kan ha.