Allmänna villkor på OSSK

Välkommen till OSSK. Dessa allmänna villkor reglerar din användning av vår webbplats och de tjänster som erbjuds via webbplatsen. Genom att använda OSSK:s webbplats godkänner du dessa villkor i sin helhet. Om du inte samtycker till någon del av dessa villkor, bör du avstå från att använda vår webbplats. Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom dessa villkor innan du använder vår webbplats.

Användning av webbplatsen

OSSK tillhandahåller innehåll och information som är avsedd för allmän upplysning och underhållning. Informationen på vår webbplats är till för att hjälpa användare att förstå och lära sig mer om fordon. Du får inte använda vår webbplats för kommersiella ändamål eller för att distribuera oönskad reklam eller annan marknadsföringsinformation. Vidare får du inte använda vår webbplats för olagliga eller otillbörliga ändamål, och vi förbehåller oss rätten att neka dig åtkomst till webbplatsen om vi misstänker att du missbrukar tjänsterna.

Immateriella rättigheter

Allt innehåll på OSSK:s webbplats, inklusive men inte begränsat till texter, bilder, logotyper, grafik och design, är skyddat av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter som tillhör OSSK eller dess licensgivare. Innehållet får inte kopieras, reproduceras, distribueras eller användas på något annat sätt utan uttryckligt tillstånd från OSSK. Användning av vårt innehåll på ett sätt som inte är uttryckligen godkänt i dessa villkor kan utgöra ett brott mot upphovsrättslagen.

Användarkonton

För att få tillgång till vissa funktioner på vår webbplats kan du behöva skapa ett användarkonto. Du förbinder dig att tillhandahålla korrekt och fullständig information när du registrerar dig för ett konto och att uppdatera denna information vid behov. Du är ansvarig för att hålla ditt lösenord hemligt och för alla aktiviteter som sker under ditt konto. OSSK ansvarar inte för förluster eller skador som uppstår till följd av obehörig användning av ditt konto. Om du misstänker att någon har fått tillgång till ditt konto utan ditt tillstånd, bör du omedelbart meddela oss.

Ansvarsfriskrivning

Informationen som tillhandahålls på OSSK:s webbplats är av allmän karaktär och tillhandahålls ”som den är”. Vi gör vårt bästa för att säkerställa att informationen på webbplatsen är korrekt och uppdaterad, men vi lämnar inga garantier av något slag, uttryckliga eller underförstådda, om fullständigheten, noggrannheten, tillförlitligheten eller tillgängligheten av webbplatsen eller informationen, produkterna, tjänsterna eller relaterad grafik som finns på webbplatsen. Användning av information från OSSK:s webbplats sker helt på egen risk.

Ansvarsbegränsning

OSSK och dess anställda, partners eller leverantörer ska inte hållas ansvariga för eventuella förluster eller skador, direkta eller indirekta, som uppstår på grund av användning eller oförmåga att använda vår webbplats. Detta inkluderar, utan begränsning, förluster eller skador som uppstår till följd av fel, försummelser, avbrott, defekter, förseningar i driften eller överföringen, datavirus eller systemfel. Vår ansvarsbegränsning gäller i den utsträckning som lagen tillåter, och inget i dessa villkor ska påverka dina lagstadgade rättigheter som konsument.

Länkar till tredje parts webbplatser

OSSK:s webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som drivs av tredje parter. Dessa länkar tillhandahålls endast för din bekvämlighet, och OSSK ansvarar inte för innehållet eller tillgängligheten på sådana webbplatser. Inkluderingen av länkar innebär inte att OSSK godkänner eller rekommenderar den länkade webbplatsen. Användning av tredje parts webbplatser regleras av deras egna användarvillkor och integritetspolicyer, och vi rekommenderar att du läser dessa noggrant.

Ändringar av villkoren

OSSK förbehåller sig rätten att ändra dessa allmänna villkor när som helst och utan förvarning. Ändringar träder i kraft omedelbart när de publiceras på vår webbplats. Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska dessa villkor för att hålla dig informerad om eventuella uppdateringar. Din fortsatta användning av webbplatsen efter att ändringar har gjorts utgör ditt godkännande av de uppdaterade villkoren.

Uppsägning av åtkomst

OSSK förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande säga upp eller begränsa din åtkomst till webbplatsen eller ditt användarkonto utan föregående meddelande om vi anser att du har brutit mot dessa villkor eller om vi har anledning att tro att du har agerat på ett sätt som kan skada OSSK eller dess användare. Uppsägning av åtkomst innebär inte att OSSK avsäger sig några rättigheter eller åtgärder som vi har tillgång till enligt lag eller enligt dessa villkor.

Sekretess och dataskydd

Din integritet är viktig för oss. Genom att använda OSSK:s webbplats samtycker du till insamling och användning av dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy. Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning och vidtar rimliga åtgärder för att skydda dina uppgifter från obehörig åtkomst, förlust eller missbruk. Du har rätt att begära åtkomst till, korrigering eller radering av dina personuppgifter som vi har lagrat.

Tillämplig lag och tvister

Dessa allmänna villkor regleras av och tolkas i enlighet med svensk lag. Eventuella tvister som uppstår i samband med dessa villkor eller din användning av OSSK:s webbplats ska avgöras av svensk domstol med Stockholms tingsrätt som första instans, om inte annat överenskommits mellan parterna. Om någon del av dessa villkor befinns vara ogiltig eller omöjlig att verkställa, ska den delen tolkas i enlighet med tillämplig lag och övriga delar av villkoren ska förbli giltiga och verkställbara.

Kontakta oss

Om du har några frågor om dessa allmänna villkor eller om din användning av OSSK:s webbplats, tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär på webbplatsen. Vi är här för att hjälpa dig och värdesätter din feedback.